Moederdag

Lieve klanten, vrienden en familie,

Wij zijn voorzichtig blij dat onze twee boetieks Rosette Goeleven en Chloë misschien open mogen vanaf maandag 11 mei, weliswaar met de nodige veiligheidsmaatregelen.

Daar we pas de dag na Moederdag open mogen,kunnen jullie vanaf nu ook telefonisch 013/333485 "Kadobonnen" bestellen die wij u per mail toezenden.

Op onze website Rosette Goeleven.be / Chloë.be en op onze facebook pagina Rosette Goeleven / Chloë kan u ons ruim aanbod van fashion items ontdekken.

Als u een aantal kledingstukken of een handtas gezien hebt op één van deze sites leveren wij deze persoonlijk bij u, zonder aankoopverplichting. De artikelen die u niet wenst komen wij nadien bij u terug ophalen.

Ondertussen hebben wij er ook voor gezorgd dat onze webshop van de handtassen operationeel is en dagelijks wordt uitgebreid.

Om onze moeders (jong en minder jong ) te verwennen, bieden wij jullie ter gelegenheid van MOEDERDAG 10% korting op alle handtassen die u bestelt via deze webshop en dit t.e.m zondag 10 MEI.

Uit veiligheids overwegingen voor u en onze gezondheid, hebben wij beslist om onze kledingzaak Rosette Goeleven ENKEL op afspraak te openen vanaf maandag 11/05 t.e.m zondag 17/05. Afspraken maken kan reeds vanaf nu.

Onze handtassenwinkel Chloë zal normaal openen vanaf maandag 11/05 ook met de nodige veiligheidsmaatregelen.

Wij wensen jullie 'Gezondheid' en een 'Prettige Moederdag' .

Heidi, Rosette en Mich

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?